„Calitate pe bune!”

Acesta este sloganul dupa care ne ghidam. De aceea, facem tot posibilul ca fiecare obiect de mobilier ce iese din mainile noastre sa fie deosebit combinand materie prima de cea mai buna calitate cu tehnica de lucru profesionista. Suntem adeptii perfectiunii si lucram minutios la fiecare detaliu indiferent de complexitatea proiectului. Cea mai mare satisfactie a noastra este atunci cand clientul este multumit.

DESPRE NOI
HOME

Atelierul de mobila Bacau poate produce pentru dumneavoastra obiecte de mobilier pentru destinatii diferite: mobila pentru dormitor, mobila pentru bucatarie, mobila pentru baie, mobila pentru dormitor copii, mobila pentru living, dressinguri, mobila pentru spatii comerciale, mobila pentru birou. Oferim garantie 2 ani pentru materialele din lemn masiv, PAL, MDF si 5 ani garantie pentru feronerie.

DESIGN

DESPRE NOI

Oferim servicii de design incluse in pret pentru a fi siguri ca proiectul dumneavoastra de vis prinde forma dorita. Veti putea vizualiza in 3D cum va arata mobila inainte sa incepem productia ei.

CONSULTANTA

DESPRE NOI

Vom fi alaturi de dumneavoastra si va vom oferi consultanta atunci cand va trebui sa va decideti in privinta materialului, culorii si a feroneriei pentru ca utilizarea mobilei sa fie cat mai usoara si placuta.

TRANSPORT

DESPRE NOI

Trebuie sa ne asiguram ca mobila creata de noi ajunge in casa dumneavoastra in siguranta, de aceea serviciul de transport este din partea noastra pe raza municipiului si este efectuat cu mare atentie.

MONTAJ

DESPRE NOI

Pentru a asigura o viata cat mai indelungata a mobilei, aceasta trebuie sa fie montata corect, asadar, va oferim serviciul de montaj efectuat de profesionisti inclusa in pret.

Contacteaza-ne!

E usor sa luati legatura cu noi! Puteti completa formularul alaturat unde sa ne descrieti proiectul dumneavoastra de vis sau ne puteti contacta telefonic!

TIPUL CERERII

DESPRE NOI
DESPRE NOI